Estacada, Oregon    Design:  Green Gables - Rob Lamb, Geno Salimena   Engineering:  Ang Engineering Group - Jok Ang   Construction:  Green Gables  The owner collects images of traditional barn structures and details like a boy collects baseball cards. The barns of Pennsylvania were the inspiration for this 24' x 80' timber framed studio in Estacada, Oregon. The building is divided by a breezeway into two halves: the welding shop and the clean art studio. A loft above the breezeway provides space for a library that looks down into both studios. To give the building an aged character virtually all the structural timber and interior finish wood was salvaged material that was resawn and milled on site as needed for the project.
       
     
kennedy3.jpg
       
     
kennedy4.jpg
       
     
kennedy5.jpg
       
     
kennedy6.jpg
       
     
kennedy7.jpg
       
     
kennedy8.jpg
       
     
kennedy1.jpg
       
     
  Estacada, Oregon    Design:  Green Gables - Rob Lamb, Geno Salimena   Engineering:  Ang Engineering Group - Jok Ang   Construction:  Green Gables  The owner collects images of traditional barn structures and details like a boy collects baseball cards. The barns of Pennsylvania were the inspiration for this 24' x 80' timber framed studio in Estacada, Oregon. The building is divided by a breezeway into two halves: the welding shop and the clean art studio. A loft above the breezeway provides space for a library that looks down into both studios. To give the building an aged character virtually all the structural timber and interior finish wood was salvaged material that was resawn and milled on site as needed for the project.
       
     

Estacada, Oregon

Design: Green Gables - Rob Lamb, Geno Salimena

Engineering: Ang Engineering Group - Jok Ang

Construction: Green Gables

The owner collects images of traditional barn structures and details like a boy collects baseball cards. The barns of Pennsylvania were the inspiration for this 24' x 80' timber framed studio in Estacada, Oregon. The building is divided by a breezeway into two halves: the welding shop and the clean art studio. A loft above the breezeway provides space for a library that looks down into both studios. To give the building an aged character virtually all the structural timber and interior finish wood was salvaged material that was resawn and milled on site as needed for the project.

kennedy3.jpg
       
     
kennedy4.jpg
       
     
kennedy5.jpg
       
     
kennedy6.jpg
       
     
kennedy7.jpg
       
     
kennedy8.jpg
       
     
kennedy1.jpg